Σε κάθε καθαρισμό χαλιού - μοκέτας δώρο η απολύμανση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Καθαρισμός χωρίς φύλαξη σε χαλιά μηχανής + μοκέτες με παραλαβή και παράδοση απο τον πελάτη στο χώρο μας ## μονο 4,00 ευρω/ m2 # #

Δείτε περισσότερες προσφορές και τιμές εδω. Μένετε στην περιοχή Αθήνα; Καλέστε μας τώρα και απολαύστε και εσείς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας εδώ και 35 χρόνια....

Συμβουλές

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, παραθέτουμε παρακάτω μία λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις. Επιλέξτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει και διαβάστε τη σχετική απάντηση.

Χρήσιμες Οδηγίες

Μπορώ να καθαρίσω τα χαλιά και τις μοκέτες στο σπίτι μου;

Ο καθαρισμός μοκετών και χαλιων στο σπιτι να αποφευγεται γιατί δεν έχετε την δυνατότητα του σωστού ξεβγάλματος, με αποτέλεσμα το σαπούνι που παραμένει στο χαλί να επαναενεργοποιείται ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας του περιβάλλοντος που είναι αποθηκευμένο. Έτσι δημιουργούνται οι γνωστές κιτρινίλες.

Πώς αντιμετωπίζονται οι δύσκολοι λεκέδες;

Μπύρα
Ελαφρύ βούρτσισμα και τομπάρισμα με διάλυμα χλιαρού νερού και ειδικού απορρυπαντικού για μάλλινα νήματα.

Αίμα
Ελαφρύ τομπάρισμα με κρύο νερό και βιολογική σκόνη καθαρισμού.

Λεκέδες πρωτεϊνών
Απομάκρυνση υπολειμάτων και ελαφρύ τομπάρισμα και τρίψιμο με διάλυμα χλιαρού νερού και ειδικού απορρυπαντικού για μάλλινα νήματα.

Καφές & κακάο
Ελαφρύ βούρτσισμα με διάλυμα ζεστού νερού και ειδικού απορρυπαντικού για μάλλινα νήματα.

Μελάνι
Προσεκτικό τομπάρισμα με μάλλινο πανί εμποτισμένο με καθαρό οινόπνευμα και διάλυμα απορρυπαντικού.

Λιπαροί λεκέδες
Πρώτα ελαφρύ βούρτσισμα και τομπάρισμα και στη συνέχεια πλύσιμο με ξιδικό απορρυπαντικό (σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης)

Μπορώ να καθαρίσω τα χαλιά και τις μοκέτες μου με δικά μου χημικά απορρυπαντικά;

Ο καθαρισμός μοκετών και χαλιών όταν υπάρχουν δύσκολοι λεκέδες και χρειάζετε να αντιμετωπισθούν με χημικά απορρυπαντικά, μη διστάστε να μας τηλεφωνήσετε. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών καθως και οι επισκευές αυτών ενδείκνυται να γίνονται από το έμπειρο προσωπικό μας σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Επικοινωνία