Μένετε Δάφνη; Σε κάθε καθαρισμό χαλιού - μοκέτας δώρο η απολύμανση

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Καθαρισμός χωρίς φύλαξη σε χαλιά μηχανής + μοκέτες με παραλαβή και παράδοση απο τον πελάτη στο χώρο μας ## μονο 4,00 ευρω/ m2 # #

Δείτε περισσότερες προσφορές και τιμές εδω. Μένετε στην περιοχή Δάφνη; Καλέστε μας τώρα και απολαύστε και εσείς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας εδώ και 35 χρόνια....

Υπηρεσίες

Καθαρισμός & Φύλαξη Χαλιών - Απολύμανση Χαλιών/Μοκετών/Φλοκατών
Με ένα τηλεφώνημα σας κλείνουμε ραντεβού την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε και το προσωπικό της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας για την παραλάβή. Καταγράφοντας το είδος των χαλιών και τον τρόπο καθαρισμού τους.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΔΑΦΝΗ
Όλα τα είδη σκουπίζονται και τινάσονται έτσι ώστε να απομακρυνθούν η σκόνη και όλοι οι στερεοί ρύπου που έχουν μαζευτεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα και στη συνέχεια έρχεται ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών
Ο καθαρισμός χαλιών και μοκετών γίνεται με μοναδικό και χειροποίητο τρόπο. Πρώτα φροντίζουμε την απομάκρυνση τυχον λεκέδων. Στη συνέχεια τα χαλιά πλέονται με άφθονο νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία, με οικολογικά απορρυπαντικά, αντιαλλεργικά και φιλικά στο περιβάλλον. Τα απορρυπαντικά δεν περιέχουν χημικά φροντίζοντας έτσι τη διατήρηση τη ζωτικότητα και λάμψη των χρωμάτων. Επίσης, τα κρόσια του χαλιού γίνονται ολόλευκα. Τα χαλιά καθαρίζονται και από τις δυο πλευρές επιτυγχάνοντας ουσιαστικό αποτέλεσμα και όχι μόνο επιφανειακό.

Ακολουθεί η διαδικασία της απολύμανσης και του ξεβγάλματος με άφθονο νερό. Ο τρόπος ξεβγάλματος είναι εξίσου προσεχτικός και λεπτομερής, αφού η μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιούμε, απομακρύνει και το τελευταίο ίχνος σκόνης και απορρυπαντικού.
Το στύψιμο των ταπητων γίνεται από ειδικό φυγοκεντρικό μηχάνημα απομάκρυνσης του νερού. Έτσι επιτυγχάνουμε καλύτερα αποτελέσματα και προστατεύουμε τα χαλιά - μοκέτες από τυχόν τρεξίματα χρωμάτων και ξεχείλωμα. Τα πολύτιμα χαλιά σας μετά το στύψιμο στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου σε ειδικές στεγασμένες απλώστρες Έτσι στεγνώνουν μετά από 6 - 12 ώρες διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά.
ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΔΑΦΝΗ
Μετά από το στέγνωμα, ακολουθεί ο ποιοτικός έλεγχος για την αποτελεσματικότητα του καθαρισμού. Η συσκευασία γίνεται από ειδικό μηχάνημα έτσι ώστε το χαλί να τυλίγεται ομοιόμορφα και σφικτά και να διατηρεί τη φόρμα του. Τα χαλιά τοποθετούνται σε ειδικό αεριζόμενο νάυλον που τα προστατεύει από τη σκόνη. Τέλος, η αποθήκευση των χαλιών γίνεται σε ασφαλείς και καθαρούς χώρους μακριά από την υγρασία και κάθε άλλο κίνδυνο. Στη συνέχεια γίνεται και η καταγραφή τους για να είναι πάντα διαθέσιμα σε εσάς.
ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ ΔΑΦΝΗ
Η παράδοση των ταπητων γίνεται άμεσα με ένα τηλεφώνημα σας και κλείνοντας ένα ραντεβού την ημέρα και την ώρα που θέλετε.
Χειροποίητα Χαλιά

Ο καθαρισμός των χειροποίητων χαλιών σας γίνεται ανάλογα με το είδος και την προέλευση του χαλιού. Η πολυετής μας πείρα πάνω στο καθαρισμό των χειροποίητων χαλιών και η προσοχή που δείχνουμε εγγυώνται για την ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό κάθε είδους χειροποίητου χαλιού όπως:
BOKHARA , NAIN, TABRIZ, GABBEH,AFGHAN,KELIM,HANDTUFFED, CHINESE, INDIANS ,PERSIANS, Ελληνικά Χειροποίητα ΕΟΜΕΧ κ.α


Επανύφανση και μαντάρισμα για την αποκατάσταση των φθορών
Επαναφορά των χρωμάτων
Ράψιμο και επισκευή της ουγιάς
Ασφάλεια χαλιού από ξεφτίσματα
Επιδιόρθωση, κατασκευή και αλλαγή κροσιων από μαλλί και βαμβάκι
Επιδιορθώσεις από τυχόν ξεβάματα και τρεξίματα χρωμάτων
Οι επισκευές των χειροποίητων χαλιών γίνονται από τον ειδικό συνεργάτη της εταιρείας μας κ. SAIT REZAIH

Επισκευές Χαλιών - Μοκετών

Αλλάζουμε το ρέλι σε χαλιά και μοκέτες
Κόβουμε τις μοκέτες στις διαστάσεις που θέλετε και τις ρελιάζουμε
Αλλάζουμε τα φθαρμένα κρόσια σε χαλιά μηχανής
Επισκευάζουμε τυχόν φθορές σε χαλιά με τη μέθοδο της επανύφανσης και της θερμοκόλλησης
Ξεκιτρίνισμα και επαναφορά χρωμάτων στα χαλιά
Κολλάρισμα και πλαστικοποίηση
Αδιαβροχοποίηση χαλιών - μοκετών


Επι Τόπου Καθαρισμοί Σαλονιών - Μοκετών - Οικιακών και Επαγγελματικών Χώρων

Ο καθαρισμός αυτός γίνεται στο χώρο σας από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας με ουδέτερα καθαριστικά.

ΜΟΚΕΤΕΣ: Πρώτα σκουπίζουμε για να φύγει η σκόνη και τυχόν στερεοι ρύποι. Προψεκάζουμε και καθαρίζονται οι λεκέδες. Τρίβουμε με ειδική περιστροφική μηχανή τη μοκέτα για καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος, ξεβγάζουμε και στεγνώνουμε για να είναι έτοιμη προς χρήση μετά από λίγες ώρες (6-24ώρες)

ΣΑΛΟΝΙΑ: Σκουπίζουμε το σαλόνι απορροφώντας τη σκόνη, προψεκάζουμε και καθαρίζουμε τους λεκέδες. Τρίβουμε με το χέρι χρησιμοποιώντας τις ανάλογες βούρτσες για να απομακρύνουμε σε βάθος τη βρωμιά. Ξεβγάζουμε και απορροφάμε αρκετές φορές για να φύγει η βρωμιά και τυχόν κατάλοιπα. Το σαλόνι είναι έτοιμο για χρήση μετά από λίγες ώρες (6-12ώρες). Το ίδιο ισχύει και για τις καρέκλες τραπεζαρίας ή γραφείου


Καθαρισμός - Πλύσιμο Κλινοσκεπασμάτων

Κουβέρτες Μάλλινες - Ακρυλικές
Παπλώματα Βαμβακερά - Μάλλινα
Πουπουλένια Παπλώματα

Ο καθαρισμός και το πλύσιμο των παραπάνω ειδών γίνεται σε ειδικά μηχανικά πλυντήρια χρησιμοποιώντας οικολογικά - αντιαλλεργικά σαμπουάν και μαλλακτικά.


Επικοινωνία